sâmbătă, 6 martie 2010

Cine ia Oscarul?




M-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca ar fi foarte bine sa imi dau parerea cine ar trebui sa fie castigatorul celor mai importante categorii ale premiilor academiei americane de film.

Pai sa incepem cu inceputul:
1.Cel mai bun film
Pai probabil favorit este Avatar,filmul-fenimen care are peste 2 500 000 000 de doalri fiind cel mai de succes film din toate timpurile.O poveste cpativanta ,dar nu una deosebit de originala.Sincer cred ca premiul ar trebui sa fie castigat de uunul din cele doua film care m-au impresionat :The Hurt Looker,o poveste captivanta despre un grup de genisti sau Inglorious Basterds,un film senaztional despre Cel de al doilea razboi mondial.

2.Cel mai bun actor
Ceorge Clooney s-a folosit de cunoscutul sau sarm pentru a da o aliura speciala personajului sau Ryan Bingham din filmul Up in the Air.Totodata Jeremy Renner din filmul cu buget redus The Hurt Looker ar merita si el un priemu pentru prestatia sa deosebita.

3.Cea mai buna actrita:
Fenomenala Meryl Streep din filmul Julie&Julia.A fost un film placut in care una din acrtitele mele favorite,Meryl a jucat senzational.I-as mai acorda sanse si Sandrei Bullock din filmu lThe Blind Side pentru interpretarea buna,chair foarte buna.

In rest destul de simplu
Cel mai bun actor in rol secuanr va fi clar Cristoph Waltz din Inglorius Basterds iar ce ami buna actrita in rol secundar va fi Mo'Nque pentru un rol aproape de perctiune din filmul Preciou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu